About us

Dennis en Ellen

Us

Owners & founders Dennis Broeckx & Ellen Destuyver ontmoetten elkaar in restaurant de Kleine Zavel, waar ze enkele jaren samen werkten. In 2006 besloten ze om een eigen zaak te openen, L’épicerie du Cirque opende aan het Museum voor Schonen Kunsten in een oud kruidenierspand. Ze verhuisden 6 jaar later naar de levendige Volkstraat en openden een jaar later hun deli & natural foodbar Comptoir vlakbij.  Dennis is head-chef, leidt de keuken en stelt de gerechten samen. Ellen is gepassioneerd door natuurlijke wijn en combineert dit met het runnen van Comptoir.

Jong Keukengeweld

Projects

Dennis is sinds enkele jaren trots lid van het Jong Keukengeweld-Collectief.  Een bonte reeks Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, met een onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en pure producten. Innovatie, creatie en een tikje rock ‘n roll zijn dé ingrediënten van deze chefs.

Ook internationaal worden de chefs uitgespeeld als “Flemish Kitchen Rebels”. Dennis kookte zo al in Madrid, Moskou, Zuid-Afrika en Indonesië.
>> Dennis on tour

Ellen
What we do is who we are

Atmosphere

“Ici pas de Chi-chi” (Michelin 2014) Not your ordinary Michelin-starred place.
Genieten in een ongedwongen sfeer, speels maar vooral oprecht. Geen tafellinnen en stropdassen, maar mooi blank hout, veel wit, jeans & sneakers.

What we do is who we are.

seizoensgebonden productkeuken

Food

Good. Honest. Pure. Bold. Delicate. Green rules! We love vegetables!
Onze keuken is een elegante seizoensgebonden productkeuken met veel aandacht voor groenten.  We trachten zoveel mogelijk de natuurlijke smaak van grondstoffen te behouden en te benadrukken.

We love streetfood & sharing dishes.

Raw Pure Real
Bediening

Team

We omringen ons met jong geweld in keuken en bediening. Onze ploeg is down-to-earth & easy-going, maar met kennis & passie.

They love to please.  They rock our world.