Food

À
la carte

Petites
plaisirs

Saveurs
du cirque

#
kleinideeke

À
la carte

Starters

Foie / Braambes / Grenache 25.00
Huisgemaakte ganzenlever-terrine, beuling en jus van braambes
met ‘presque du Vinaigre’ van Jeff Coutelou.

Salmon Delight 21.00
Gravad Lax met dille-vinaigrette. Licht gebrande sashimi met miso en venkel.

Burrata / Druif / Mosterd 29.00
Burrata Casa Madaio puur geserveerd met blauwe druif, ruccola en mosterdzaad.

“Broeckx Deluxe” 48.00
Tartaar van Piemontese “Oberto” afgewerkt met truffel-vinaigrette, gebakken langoustine, kaviaar en geschaafde truffel.

Club ris de Veau 24.00
Krokant gebakken kalfszwezeriken met rucola, chutney van peer, zachte crème van ansjovis en Guanciale.

Langoustines / Spinazie / Girol 38.00
Kort gebakken langoustines met spinazie, gestoofde girolles en gepofte boekweit.

Plats

Tarbot / Kreeft / Prei 38.00
Op vel gebakken tarbot met huisgemaakte ravioli van kreeft en dragon, gestoofde prei en krokante raap.

Zeebaars / Kingkrab 32.00
Filet van zeebaars met gekonfijte aardappel, gestoofde spinazie,
salsa verde en koningskrab.

Skrei / Rammenas / Agria Aardappel    29.00
Pré-salé van skrei met radijs, gemarineerde rammenas, bouillon van licht gerookte aardappel en olie van Chinese bieslook.

Lamszadel / Polenta / Erwt   32.00   
Op het been gebraden lamszadel (Schotland) met gestoofde erwtjes en bonenkruid, Parmezaan-polenta krokantjes en jus met citroenthijm.

Entrecôte “Luc’s Selection”   39.00
Ras volgens aanbod, geselecteerd en afgerijpt door Luc de Laet. Groene pepersaus, seizoensgroenten en frietjes.

“Txogitxu Basque” Kalfs Côte à l’os     78.00 voor 2 cts
Op been gebraden Baskisch kalfsentrecôte met aardpeer, asperges en lichte specerijenjus. (Enkel per 2 personen)

 

Lunch du Cirque  32.50
Driegangen-lunchmenu, enkel ’s middags te bestellen.

Menu ‘Petits Plaisirs’  52.00
Ons licht en fris seizoensmenu, in 4 gangen. Niet verkrijgbaar op vrijdag- en zaterdagavond.

Menu ‘Plaisirs’  59.00
Menu ‘Petit Plaisirs’ met extra dessert (5 gangen)

Menu ‘Les Saveurs du Cirque’  75.00
Degustatie van onze seizoensgerechten in 6 gangen.

Menu ‘#kleinideeke’  95.00
Carte Blanche menu van de chef in 6 gangen.

Degustatie natuurwijnen‘Petits Plaisirs’ / ‘Plaisirs’ / ‘Les Saveurs du Cirque’ / #kleinideeke respectievelijk 29.00 / 35.00 / 44.00. Ook BOB-formule mogelijk.
Kaasplankje ‘Van Tricht’ 14.00, of 9.00 in plaats van het dessert in het menu.
Aan tafels vanaf 6 personen vragen wij vriendelijk om voor een menu te kiezen.

Heeft u een dieetwens en/of allergie?
Onze gerechten bestaan uit een groot aantal onderdelen en ingrediënten die elk hun bijdrage leveren tot de ultieme en correcte beleving.

Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen en/of allergieën: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap en allergieën voor sommige ingrediënten.

Overige diepgaande en ingrijpende wensen/allergieën kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten. Twijfelt u of wij kunnen voldoen aan uw wensen, neemt u gerust eerst even contact met ons op. U kunt ons bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 – 11.00 uur en 14.00 – 16.00 uur via: +32 (0)3 238 05 71.

Our staff loves

iittala-200pxScotch_and_Soda_logo CLOSE X

Petites
plaisirs

Ons licht en fris seizoensmenu, in 4 gangen.

We serveren onze menu’s altijd per volledig gezelschap.

52.00€ p.p. Niet verkrijgbaar op vrijdag- en zaterdagavond.

Bijpassend aan de gerechten stellen we u graag een aangepaste natuurwijn,
een leuk bier of een homemade coldpressed sapje voor.  Deze drankjes
worden met liefde uitgezocht per gerecht en geserveerd per glas.

CLOSE X

Saveurs
du cirque

Seizoensmenu in degustatie van 5 gerechten

We serveren onze menu’s altijd per volledig gezelschap.

75.00€ p.p.

Bijpassend aan de gerechten stellen we u graag een aangepaste natuurwijn,
een leuk bier of een homemade coldpressed sapje voor.  Deze drankjes
worden met liefde uitgezocht per gerecht en geserveerd per glas.

CLOSE X

#
kleinideeke

Oldskool Chef’s Signature Menu met extra hartig gerecht en dessert à la carte.

We serveren onze menu’s altijd per volledig gezelschap.

95.00€ p.p.

Bijpassend aan de gerechten stellen we u graag een aangepaste natuurwijn,
een leuk bier of een homemade coldpressed sapje voor.  Deze drankjes
worden met liefde uitgezocht per gerecht en geserveerd per glas.

 

CLOSE X