Food

À
la carte

Petites
plaisirs

Saveurs
du cirque

#
kleinideeke

À
la carte

Starters

Foie / Braambes / Grenache 27.00
Huisgemaakte ganzenlever-terrine, beuling en jus van braambes
met ‘presque du Vinaigre’ van Jeff Coutelou.

Salmon Delight 25.00
Gravad Lax met dille-vinaigrette. Licht gebrande sashimi met miso en venkel.

Chistorra / Corn / Feta  28.00
Verschillende bereidingen rond maïs, afgewerkt met chistorra, feta en Noordzeekrab.

“Broeckx Deluxe” 55.00
Tartaar van Piemontese “Oberto”-rund afgewerkt met Imperial Heritage Oscietra kaviaar (10gr), Oost-Indische kers en langoustine.

Club ris de Veau 26.00
Krokant gebakken kalfszwezeriken met rucola, chutney van peer en zachte crème van ansjovis en Lardo di Collonata.

Zeeuwse Platte Oesters OOOO   12.00 per 3 stuks
Natuur of à la minute kort gerookt met aardpeer en zure room.

Plats

Tarbot / Kreeft / Prei 38.00
Op vel gebakken tarbot met huisgemaakte ravioli van kreeft en dragon, gestoofde prei en krokante raap.

Zeebaars / Kingkrab 34.00
Filet van zeebaars met gekonfijte aardappel, gestoofde spinazie,
salsa verde en koningskrab.

Skrei / Langoustine / Paling 38.00
Gebakken skrei met brandade van gerookte paling, op de schaal gebakken langoustine, verse kruiden en schuimige jus van Vadouvan.

Melkkalf / Aubergine / Waterkers    32.00    
Kroon van melkkalf met gebakken aubergine, tarwe, zilverui en waterkers.

Entrecôte “Luc’s Selection”   39.00
Ras volgens aanbod, geselecteerd en afgerijpt door Luc de Laet. Geserveerd met groene pepersaus, seizoensgroenten en frietjes.

 

Lunch du Cirque  32.50
Driegangen-lunchmenu, enkel ’s middags te bestellen.

Menu ‘Petits Plaisirs’  52.00
Ons licht en fris seizoensmenu, in 4 gangen. Niet verkrijgbaar op vrijdag- en zaterdagavond.

Menu ‘Plaisirs’  59.00
Menu ‘Petit Plaisirs’ met extra dessert (5 gangen)

Menu ‘Les Saveurs du Cirque’  75.00
Degustatie van onze seizoensgerechten in 6 gangen.

Menu ‘#kleinideeke’  95.00
Carte Blanche menu van de chef in 6 gangen.

Kaasplankje Van Tricht ipv. dessert aan 7 euro, bij 5 en 6 gangen zonder supplement.
Al onze menu’s serveren wij steeds aan het hele gezelschap.

Heeft u een dieetwens en/of allergie?
Onze gerechten bestaan uit een groot aantal onderdelen en ingrediënten die elk hun bijdrage leveren tot de ultieme en correcte beleving.

Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen en/of allergieën: vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap en allergieën voor sommige ingrediënten.

Overige diepgaande en ingrijpende wensen/allergieën kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten. Twijfelt u of wij kunnen voldoen aan uw wensen, neemt u gerust eerst even contact met ons op. U kunt ons bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 – 11.00 uur en 14.00 – 16.00 uur via: +32 (0)3 238 05 71.

Our staff loves

iittala-200pxScotch_and_Soda_logo CLOSE X

Petites
plaisirs

Ons licht en fris seizoensmenu, in 4 gangen.

We serveren onze menu’s altijd per volledig gezelschap.

52.00€ p.p. Niet verkrijgbaar op vrijdag- en zaterdagavond.

Bijpassend aan de gerechten stellen we u graag een aangepaste natuurwijn,
een leuk bier of een homemade coldpressed sapje voor.  Deze drankjes
worden met liefde uitgezocht per gerecht en geserveerd per glas.

CLOSE X

Saveurs
du cirque

Seizoensmenu in degustatie van 5 gerechten

We serveren onze menu’s altijd per volledig gezelschap.

75.00€ p.p.

Bijpassend aan de gerechten stellen we u graag een aangepaste natuurwijn,
een leuk bier of een homemade coldpressed sapje voor.  Deze drankjes
worden met liefde uitgezocht per gerecht en geserveerd per glas.

CLOSE X

#
kleinideeke

Oldskool Chef’s Signature Menu met extra hartig gerecht en dessert à la carte.

We serveren onze menu’s altijd per volledig gezelschap.

95.00€ p.p.

Bijpassend aan de gerechten stellen we u graag een aangepaste natuurwijn,
een leuk bier of een homemade coldpressed sapje voor.  Deze drankjes
worden met liefde uitgezocht per gerecht en geserveerd per glas.

 

CLOSE X